HTC promite că modelul One M10 va fi „puternic”

03.03.2016

HTC nu a anunţat în mod oficial noul smartphone One M10, însă de câteva săptămâni tot publică mici indicii despre acesta. Compania taiwaneză a preferat să nu anunţe noul său flagship în cadrul Mobile World Congress, unde s-ar fi luptat pentru atenţie cu Samsung Galaxy S7 şi LG G5, însă pregăteşte un eveniment de lansare dedicat, care va avea loc în curând, în ciuda faptului că nu a fost anunţată încă o dată oficială.

Campania publicitară pentru HTC One M10 sugerează o schimbare majoră în abordarea companiei. Se pare că designul va fi semnificativ diferit, iar performanţa cu mult superioară modelului precedent, la toate capitolele. Motto-ul „power of 10” sugerează un dispozitiv puternic, probabil bazat pe noul chipset Snapdragon 820 de la Qualcomm. Zvonurile din trecut sugerau un smartphone cu un sistem de camere avansat, cu senzori „Ultrapixel” de rezoluţie înaltă, un capitol la care modelele precedente nu au excelat.

Nu rămâne decât să aşteptăm anunţul oficial al companiei şi să vedem direcţia în care HTC va orienta modelul One M10. În timp ce LG a preferat să abordeze un design modular, iar Samsung să îmbunătăţească până aproape de perfecţiune modelul de anul trecut, HTC ar trebui să vină cu un telefon de-a dreptul surprinzător pentru a putea concura cu aceste dispozitive pe segmentul high-end.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult