HTC promite că modelul One M10 va fi „puternic”

HTC nu a anunţat în mod oficial noul smartphone One M10, însă de câteva săptămâni tot publică mici indicii despre acesta. Compania taiwaneză a preferat să nu anunţe noul său flagship în cadrul Mobile World Congress, unde s-ar fi luptat pentru atenţie cu Samsung Galaxy S7 şi LG G5, însă pregăteşte un eveniment de lansare dedicat, care va avea loc în curând, în ciuda faptului că nu a fost anunţată încă o dată oficială.

Campania publicitară pentru HTC One M10 sugerează o schimbare majoră în abordarea companiei. Se pare că designul va fi semnificativ diferit, iar performanţa cu mult superioară modelului precedent, la toate capitolele. Motto-ul „power of 10” sugerează un dispozitiv puternic, probabil bazat pe noul chipset Snapdragon 820 de la Qualcomm. Zvonurile din trecut sugerau un smartphone cu un sistem de camere avansat, cu senzori „Ultrapixel” de rezoluţie înaltă, un capitol la care modelele precedente nu au excelat.

Nu rămâne decât să aşteptăm anunţul oficial al companiei şi să vedem direcţia în care HTC va orienta modelul One M10. În timp ce LG a preferat să abordeze un design modular, iar Samsung să îmbunătăţească până aproape de perfecţiune modelul de anul trecut, HTC ar trebui să vină cu un telefon de-a dreptul surprinzător pentru a putea concura cu aceste dispozitive pe segmentul high-end.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat