Huawei Ascend P6 – principalele specificaţii

12.06.2013
Huawei Ascend P6 - principalele specificaţii

Râvnind la titlul de cel mai subţire smartphone din lume, Huawei oferă modelul Ascend P6 într-o carcasă cu grosime de numai 6.18mm. Dar ce hardware se ascunde în acest telefon, echipat totuşi cu un ecran spaţios de 4.7 inch?

Huawei Ascend P6

Potrivit unor informaţii obţinute din surse neoficiale, Huawei a reuşit să strecoare în carcasa lui Ascend P6 un chipset quad-core la 1.5 GHz. Modelul exact nu este cunoscut, însă probabil avem de-a face cu o soluţie proprie, sub forma unui chipset purtând semnătura Huawei.

Interfaţa Emotion UI

Ecranul cu rezoluţie 720p va reda interfaţa Emotion UI, aplicată sistemului de operare Android Jelly Bean.

Amatorii de poze vor avea la dispoziţie o cameră foto de 8MP cu senzor BSI (back-side illuminated), capabilă să filmeze la rezoluţie 1080p şi să obţină poze Macro focalizând la o distanţă minimă de 4cm. Deasupra ecranului se va afla o cameră frontală cu rezoluţie 5MP, prevăzută cu o funcţie numită Face Enhance.

Din fericire pentru setul complet de informaţii mai avem de aşteptat doar o săptămână, până la evenimentul oficial de prezentare Huawei dedicat noului Ascend P6.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult