Huawei Honor 9, lansat oficial

12.06.2017
Huawei Honor 9, lansat oficial

Huawei a dezvăluit Honor 9, noul flagship de buget al companiei.

Alternativă cu preţ accesibil pentru vârful de gamă Huawei P10, Honor 9 pune la dispoziţie un ecran de 5.15” cu rezoluţie FHD, folosind aceeaşi paletă de culori DCI-P3 ca şi la telefoanele iPhone 7 şi Galaxy S8.

Carcasa acoperită cu sticlă adăposteşte o configuraţie de nivel premium, bazată pe chipsetul Kirin 960, ajutat cu 6GB memorie RAM şi susţinut cu un acumulator de 3200 mAh. Opţiunile pentru stocare sunt de 64GB şi 128 GB memorie internă, expandabilă prin ataşarea unui card microSD (în locul uneia dintre cele două cartele SIM).

Camera foto principală foloseşte o configuraţie duală, cu senzori de 12 MP şi 20 MP, oferind zoom optic 2X şi opţiuni avansate pentru procesare folosind efecte bokeh şi alte filtre pentru imagine. Opţiunile pentru conectivitate cuprind suport 4G VoLTE, Wi-Fi ac şi o ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm.

Honor 9 este livrat cu versiunea Android 7.0 personalizată folosind interfaţa EMUI 5.1, în versiuni de culoare Grey, Blue şi Amber Gold la preţuri începând cu 355 euro (modelul cu 64GB memorie), până la 395 euro (varianta cu 128GB. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult