iPhone 8 ar putea avea un preţ minim de 850 dolari, ajungând la 1000 dolari versiunea cu 256GB memorie

05.04.2017
iPhone 8 ar putea avea un preţ minim de 850 dolari, ajungând la 1000 dolari versiunea cu 256GB memorie

Potrivit informaţiilor circulate din rândul furnizorilor Apple, compania americană ar fi comandat nu mai puţin de 70 milioane ecrane OLED pentru viitorul telefon iPhone 8, fapt ce indică şi o posibilă ajustare a grilei de preţuri.

Aparent, a venit timpul ca Apple să „împrumute” idei de la rivalul Samsung, ultimele zvonuri anunţând înlocuirea tastei Home cu o  aşa numită „funcţion area”, luând forma unui ecran OLED secundar plasat sub cel principal. Practic, rezultatul ar fi similar introducerii tastelor virtuale la telefoanele din seria Galaxy S8, dar cu avantajul unui consum de energie ceva mai mic.

Din păcate escaladarea costurilor s-ar putea răsfrânge asupra utilizatorilor, preţul iPhone 8 depăşind pragul de 1000 dolari.

Apple nu va fi însă singur, Samsung având deja lansată o variantă Galaxy S8+ cu preţ de 1030 dolari, disponibilă exclusiv în magazinele asiatice.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult