LEAGOO M7, un nou phablet inspirat de iPhone 7, este pregătit de lansare înainte de finalul lunii mai

19.05.2017
LEAGOO M7, un nou phablet inspirat de iPhone 7, este pregătit de lansare înainte de finalul lunii mai

Brand recunoscut îndeosebi pentru modele smartphone cu preţuri accesibile, LEAGOO pregăteşte o interpretare proprie a celebrului iPhone 7 Plus.

Cu design premium, dar încadrat la un preţ incomparabil mai mic decât originalul semnat de Apple, LEAGOO M7 pune la dispoziţie un ecran IPS de 5.5” protejat sub un scut Gorilla Glass 4 cu margini curbate şi sistem dual-camera (8MP + 5MP) la partea din spate. Carcasa de 7.8 mm grosime foloseşte un design aproape identic modelului iPhone 7, preluând până şi tasta Home cu senzor biometric integrat.

Acumulatorul de 3000mAh nu ar trebui să pună probleme configuraţiei de nivel entry-level, motorizată de un chipset MediaTek MT6580 (CPU quad-core la 1.3GHz) ajutat cu 1 GB memorie RAM. Prezenţa acestui chipset presupune, din păcate, un nivel de performanţă modesc şi acces la internet mobil doar la viteze 3G.

LEAGOO M7 va fi oferit în versiuni de culoare roşu, gri şi auriu (champagne), echipat cu versiunea Android 7.0 Nougat. Phablet-ul va fi pus la vanzare la un pret care nu ar trebui să depăşească 80 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult