LG G6 a fost redenumit în LG G6 ThinQ

18.05.2018
LG G6 a fost redenumit în LG G6 ThinQ

LG pare să ofere o atenţie mult mai mare funcţiilor AI decât ceilalţi producători de smartphone-uri mergând atât de departe încât numele „ThinQ” începe să fie ataşat de toate dispozitivele compatibile cu acest AI. După anunţul modelului V30S ThinQ şi schimbarea numelui modelului V30 de anul trecut în V30 ThinQ, a venit rândul lui LG G6 să împrumute acest nume, chiar dacă vorbim despre un telefon lansat în urmă cu un an, care nu avea la momentul respectiv aceste capabilităţi.

Magazinele din Canada listează deja noile revizii de LG G6 ca LG G6 ThinQ, în timp ce varianta argintie a telefonului poartă acum numele LG G6 ThinQ Platinum. Aceste denumiri sugerează că software-ul de pe noile telefoane a fost actualizat pentru compatibilitate cu AI-ul proprietar ThinQ al companiei coreene. Acest AI nu este însă similar cu cel al altor companii. Acesta este folosit pentru a da comenzi prin Google Assistant anumitor dispozitive inteligente din casă, dar şi pentru a îmbunătăţi performanţa foto.

Noul smartphone de top al companiei, LG G7, care a fost anunţat de curând şi care va ajunge în viitorul foarte apropiat în magazine, poartă de asemenea numele ThinQ. Este curios însă de ce LG preferă să adauge denumirea ThinQ direct în numele telefoanelor în loc să specifice pe cutie că acestea sunt compatibile cu această tehnologie.

Având în vedere că G6 este acum disponibil la un preţ destul de accesibil şi că ar putea fi compatibil cu noile funcţii AI de la LG, acesta ar putea deveni un adevărat best buy pentru cei cu bugete limitate interesaţi de un smartphone realizat din materiale premium cu hardware performant şi cu software actualizat.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult