LG V30 şi G7 ar putea fi lansate mai devreme decât era programat iniţial

15.06.2017
LG V30 şi G7 ar putea fi lansate mai devreme decât era programat iniţial

LG ar putea schimba puţin programul său de lansări pentru restul anului 2017 şi pentru începutul lui 2018, pentru a aduce pe piaţă noile sale generaţii de smartphone-uri high-end înaintea concurenţei. Există zvonuri care afirmă că noul LG V30, phablet-ul programat de obicei pentru lansare în octombrie să apară spre sfârşitul verii, în timp ce G7 ar putea fi lansat în primele luni ale anului viitor, chiar înainte de Mobile World Congress.

Conform Aju News, LG ar putea lansa V30 în luna august, cu câteva săptămâni înainte ca Samsung să dezvălui noul său Galaxy Note 8. Acesta ar putea împrumuta acelaşi design exterior pe care l-am întâlnit pe G6, cu menţiunea că în partea de sus ar putea exista nu unul, ci două display-uri secundare pentru notificări şi scurtături. Privind imaginile cu design-ul care a scăpat pe internet lunile trecute, display-ul lui V30 nu pare să fie prea diferit faţă de cel al noului Essential Phone.

Despre LG G7 se zvoneşte însă că ar putea fi lansat chiar la începutul anului 2018, probabil în preajma CES şi că va fi primul dispozitiv echipat cu chipset-ul de generaţie nouă de la Qualcomm. Se pare că Snapdragon 845 (nume provizoriu) va fi asamblat în fabricile TSMC, lucru care va garanta că Samsung nu va beneficia de exclusivitate temporară pentru acesta.

Detaliile despre noile dispozitive de la LG sunt puţine, iar aceste informaţii nu pot fi momentan verificate, însă de obicei unde este fum este şi foc, deci probabil că în cazul în care acestea au un sâmbure de adevăr, cu siguranţă vom mai auzi noi veşti în săptămânile care urmează.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult