Nokia 3310 va avea şi o versiune cu acces la internet 4G

Nu este clar la ce poate folosi conectivitatea 4G unui telefon din categoria feature-phone, capabil să ruleze doar versiuni reduse ale aplicaţilor întâlnite la un smartphone convenţional, însă producătorul HMD global consideră că versiunea 3G a lui Nokia 3310 nu este de ajuns pentru anul 2018.

Inspirat de legendarul Nokia 3310 lansat în anul 2000, succesorul adaptat cu tehnologii moderne păstrează doar o vagă asemănare cu designul original, oferind în schimb dotări cum ar fi ecran color şi conectivitate 3G, de neconceput în urmă cu 17 ani. Suficient de bine vândut pentru a justifica un refresh în anul 2018, Nokia 3310 este pe cale să primească şi conectivitate 4G, facilitând descărcarea mai rapidă de muzică şi acces la toate tipurile de reţele mobile folosite în prezent.

Nokia 3310 4G face trecerea şi la un nou sistem de operare - YunOS, care potrivit zvonurilor ar fi compatibil cu unele aplicaţii de Android.

Preţul şi data de ansare nu au fost dezvăluite, însă putem aştepta ca noul Nokia 3310 4G să-şi facă debutul cel mai târziu în primăvara lui 2018, încadrat la un preţ comparabil modelului de anul anterior - aproximativ 60 dolari.

 

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat