Nokia Asha 502 şi Asha 503 – telefoane accesibile cu dual SIM şi cameră foto de 5MP

28.08.2013
Nokia Asha 502 şi Asha 503 - telefoane accesibile cu dual SIM şi cameră foto de 5MP

Nokia pregăteşte încă două adiţii pentru seria de telefoane Asha. Cu nume de cod Lanai, Asha 503 este alternativa mai bine dotată a recent lansatului Nokia Asha 501, iar modelul Asha 502, cu nume de cod Pegasus, este un hibrid ce împrumută din caracteristicile ambelor modele.

Nokia pregăteşte Asha 502 şi Asha 503, telefoane accesibile cu suport dual SIM şi cameră foto de 5MP

Afişând un design asemănător frăţiorului Asha 501 deja lansat, noul terminal Nokia Asha 503 schimbă tasta Back de tip mecanic cu un buton capacitiv mai comod de folosit, integrat cu scutul din sticlă minerală cu margini curbate. La fel ca modelul anterior, Nokia Asha 503 va fi disponibil şi în variantă dual-SIM, însă camera foto de 3.15MP lasă loc uneia cu senzor 5MP şi blitz LED.

Nokia Pegasus, sau Asha 502 după numele oficial, oferă dotări sub nivelul modelului Asha 503, motiv pentru care şi preţul de vânzare va fi mai mic. Ambele telefoane pot fi personalizate alegând din oferta de capace interschimbabile, disponibile în mai multe variante viu colorate. Din păcate pentru informaţii complete va trebui să aşteptăm evenimentul de prezentare oficial, ce ar putea să aibă loc în zilele următoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult