NuAns Neo, noul smartphone bazat pe Windows 10 Mobile este disponibil acum şi din afara Japoniei

01.07.2016
NuAns Neo, noul smartphone bazat pe Windows 10 Mobile este disponibil acum şi din afara Japoniei

NuAns Neo este un smartphone accesibil echipat cu un ecran HD de 5”, oferit într-o carcasă cu design îndrăzneţ, având spatele acoperit cu un capac demontabil disponibil cu mai multe tipuri de finisaje.

Având ca principal element de atracţie designul neconvenţional, cu spatele acoperit folosind două capace pe care putem aplica finisaje diferite, NuAns Neo vine cu o configuraţie de nivel mediu bazată pe chipsetul Snapdragon 617, ajutat cu 2 GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 16GB memorie internă expandabilă, conector USB Type-C pentru încărcarea rapidă a bateriei şi suport pentru tehnologia Continuum, două camere foto cu rezoluţie 13MP şi 5MP, respectiv un acumulator de 3350mAh.

Lansat iniţial pentru piaţa din Japonia, noul smartphone va putea fi achiziţionat începând de astăzi şi din alte regiuni ale lumii, compania producătoare nedezvăluind însă care sunt acestea. Preţul la pachet retail este de 399 dolari, însă participanţii la campania de precomandă vor putea obţine un exemplar NuAns Neo la preţul de numai 250 dolari.

Microsoft: Nu ne concentrăm pe Windows Phone în acest an
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult