Oppo R11 Plus, prezentat oficial

09.06.2017
Oppo R11 Plus, prezentat oficial

Variantă mai bine dotată a modelului Oppo R11, acesta pune la dispoziţie un ecran AMOLED de 6” cu rezoluţie 1080p şi cameră foto performantă echipată cu senzori optici produşi de Sony.

Camera foto duală este alcătuită dintr-un modul cu lentile f/1.7 ce are la bază senzorul Sony IMX398 cu rezoluţie 16 MP. Perechea este completată de un modul cu lentile f/2.6 bazat pe senzorul Sony IMX350 (20MP), capabil să ofere zoom optic până la valoarea 2X. Cele două camere foto pot fi comutate instantaneu pentru schimbarea perspectivei de vizionare, sau folosite în mod combinat pentru obţinerea de poze cu efect bokeh.

Neobişnuit de puternică, camera frontală obţine poze la rezoluţie 20MP folosind un lentile cu deschidere f/2.0. Atât camera foto principală, cât şi cea frontală, permit utilizarea funcţie de filmare la rezoluţie 4K.

Citeşte şi: Oppo R11, lansat oficial

Momentan, fără preţ de achiziţie şi o dată de lansare exactă, Oppo R11 Plus este livrat într-o carcasă cu design unibody, confecţionată din metal şi protejată la partea din faţă cu un scut din sticlă cu margini curbate. Carcasa măsurând 7.8 mm grosime şi 188 grame adăposteşte un o configuraţie bazată pe un chipset Qualcomm şi acumulator de 4000 mAh, asistat cu funcţie de încărcare rapidă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult