Samsung Galaxy C7 listat pe AnTuTu. Vine cu 4 GB memorie RAM

19.04.2016
Samsung Galaxy C7 listat pe AnTuTu. Vine cu 4 GB memorie RAM

După primele semne legate de seria de smartphone-uri Galaxy C de la Samsung, vine imediat o listă de caracteristici ale unuia dintre aceste modele. Informaţiile vin de pe AnTuTu, celebrul benchmark pentru smartphone-uri, care se pare că a fost folosit pentru a testa modelul Galaxy C7. Hardware-ul intern al acestuia pare să fie în ton cu zvonurile apărute de curând, însă nu avem încă imagini cu aspectul exterior al telefoanelor, care se zvoneşte că va integra un capac metalic pe partea din spate.

După cum era de aşteptat, seria Galaxy C este o nouă gamă de smartphone-uri mid-range, care însă nu compromit performanţa. Modelul SM-C7000, presupusul Galaxy C7, vine echipat cu un chipset Snapdragon 625 de la Qualcomm cu procesor octa-core şi GPU Adreno 506, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare intern şi camere foto de 8, respectiv 16 megapixeli. Deşi nu este clar cât de mare va fi display-ul lui C7 (probabil undeva în zona 5,5”), rezoluţia acestuia va fi de 1920 x 1080 pixeli.

Scorul atins de Galaxy C7 în Antutu este de 60.140, un scor obişnuit pentru un smartphone echipat cu Snapdragon 625. Urmează doar să vedem primele imagini cu noile telefoane, care vor veni probabil destul de repede pe căi neoficiale, întrucât lansarea este programată pentru luna mai în China. Cum Samsung nu a reuşit să ţină niciun telefon secret înainte de lansarea oficială în ultimii câţiva ani, săptămânile care urmează vor aduce cu siguranţă noi leak-uri despre modelele noi Galaxy C.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult