Samsung Galaxy C9 Pro lansat în China cu spate metalic şi 6 GB memorie RAM

21.10.2016
Samsung Galaxy C9 Pro lansat în China cu spate metalic şi 6 GB memorie RAM

Samsung se pregăteşte să lanseze modelul mid-range premium Galaxy C9 Pro în China, însă deja toate detaliile despre dispozitiv, cât şi fotografii cu telefonul au ajuns deja pe internet, cu câteva ore înaintea evenimentului oficial. Se pare că Samsung a ales să folosească un design diferit pentru acest model,  folosindu-le ca un element decorativ, care se îmbină foarte bine cu restul carcasei.

Noul Galaxy C9 Pro este un smartphone cu procesor mid-range şi un ecran cu rezoluţie standard, însă restul caracteristicilor l-ar putea recomanda fără probleme pentru gama high-end. Acesta vine echipat cu un chipset octa-core Snapdragon 653 de la Qualcomm şi un display de 6” cu rezoluţie Full HD, însă integrează şi 6 GB memorie Ram, un acumulator de 4.000 mAh şi un card pentru carduri microSD.

La capitolul fotografie, Samsung a optat să integreze doi senzori foto de 16 megapixeli în Galaxy C9 Pro, unul pe partea din faţă şi unul pe spate, iar componenta audio este îmbunătăţită de un amplificator digital Cirrus HiFi Codec. Pentru încărcare, telefonul beneficiază de un port USB Type-C, în timp ce jack-ul audio nu a fost scos din ecuaţie. Ca în cazul multor smartphone-uri de la Samsung, şi C9 Pro vine echipat cu un buton „Home” fizic, care ascunde un senzor de amprentă.

Până în prezent seria Galaxy C nu a ieşit în afara Chinei, însă nu este nici imposibil ca Samsung să aducă noul C9 Pro şi în alte regiuni. Smartphone-ul va ajunge foarte curând în magazine la preţul de 3.199 yuan, echivalent cu 475 de dolari americani.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult