Samsung Galaxy S Duos S7562, dual SIM cu aromă de S3 la preţ bun

Samsung actualizează gama de telefoane dual SIM cu un model inspirat din designul celebrului Galaxy S3. Galaxy S Duos S7562 este mai mic şi mult mai puţin costisitor decât frăţiorul său mai mare, dar vine cu acelaşi design modern, inspirat din natură.

Samsung Galaxy S Duos S7562

Galaxy S Duos S7562 vine echipat cu un ecran TFT capacitiv de 4 inch cu rezoluţie WVGA, procesor la 1 GHz din seria Snapdragon şi o cantitate de 512 MB memorie RAM. Sistemul de operare livrat este Android 4.0.

Pe spatele acoperit cu un finisaj din plastic alb-lucios găsim difuzorul extern, alături de o cameră foto de 5 MP şi blitz LED pentru poze pe timp de noapte. Colecţia de fişiere MP3 şi imagini este acomodată de 4 GB spaţiu de stocare intern, ce poate fi extins prin adăugarea unui card microSD. Deasupra ecranului mai putem găsi şi o cameră VGA, utilă pentru sesiuni de apeluri video. Pe partea de conectivitate avem suport 3G HSDPA, WiFi N şi Bluetooth 3.0.

Samsung Galaxy S Duos S7562 măsoară 121x63x10.5 mm şi incluzând acumulatorul Li-Ion de 1500 mAh ajunge să cântărească 120 grame. Noul smartphone va lua drumul magazinelor înainte de sfârşitul acestei veri, sosind pentru început în magazinele din India, încadrat la un preţ rămas deocamdată neprecizat.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat