Samsung Galaxy S4 – cum ar putea arăta şi când se lansează

Samsung Galaxy S4 - cum ar putea arăta şi când se lansează

Galaxy S4, cel mai avansat telefon Android pregătit de Samsung pentru anul 2013, intră din nou în atenţia publicului după ce bursa zvonurilor a scos la iveală o posibilă dată de lansare şi ceea ce pare a fi o imagine de prezentare cu noul smartphone.

Potrivit unor rapoarte, vârful de gamă pentru oferta smartphone Android a putea fi anunţat într-un eveniment Samsung “Unpacked” programat pentru luna martie, urmând ca lansarea oficială să aibă loc în perioada lunii aprilie. Cât despre imaginea de prezentare, veridicitatea acesteia nu poate fi dovedită astfel că trebuie tratată cu o doză mare de scepticism.

Samsung Galaxy S4 - cum ar putea arăta

În timp ce numele Galaxy S4 nu este stabilit încă oficial, unele surse vorbesc despre numele de cod “Altius” şi număr de model GT-I9500. Aparent, Samsung va livra noul model în două variante de culoare: alb şi negru. Acumulatorul instalat are o capacitate de 2600 mAh şi este detaşabil, iar oferta de accesorii opţionale cuprinde şi o staţie de încărcare separată.

Lista cu specificaţii neoficiale pentru telefonul Samsung Galaxy S4 menţionează existenţa unui ecran Full HD Super AMOLED cu diagonală 4.99 inch, chipset Exynos 5 cu procesor octa-core şi GPU Mali-T658, 2 GB memorie RAM şi o cameră foto de 13 MP. Sistemul de operare livrat la momentul lansării este Android 4.2.1 Jelly Bean.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult