Samsung Galaxy XCover 3 – primele detalii şi poze neoficiale

30.01.2015
Samsung Galaxy XCover 3 - primele detalii şi poze neoficiale

Galaxy XCover 3, reprezentantul celei de-a treia generaţii de telefoane Samsung destinate practicanţilor de sporturi în aer liber şi aventurieri vine cu un design complet refăcut, promiţând să ofere un bun înlocuitor modelului XCover 2 de acum doi ani.

Cunoscut deocamdată după numele de cod SM-G388F, noul XCover se recomandă în primul rând prin carcasa rezistentă la intemperii şi autonomia bună, restul configuraţiei fiind la un nivel mai degrabă entry-level. Astfel, terminalul echipat cu un ecran de 4.8˝ suportând rezoluţia 480×800 este motorizat de un chipset Marvell Armada PXA1908 (CPU quad-core cu nuclee Cortex-A53) ajutat cu doar 1GB memorie RAM. Camera foto principală oferă rezoluţie 5 MP şi este secondată de o cameră frontală cu rezoluţie 2 MP. Colecţia de fişiere media este depozitată în cei 8 GB memorie internă, probabil expandabilă.

Samsung Galaxy XCover 3

Pe spatele carcasei confecţionată din plastic dur, afişând un design inspirat de actualul model Galaxy S5 Active, găsim un difuzor extern supradimensionat şi un blitz LED care poate lua rolul de lanternă. Butoanele laterale cu formă proeminentă pot fi acţionate şi prin mănuşi, iar textura anti-alunecare aplicată pe capacul din spate ar trebui să ofere suficientă aderenţă pentru manevrare în siguranţă cu mâinile ude sau prin mănuşi.

Samsung Galaxy XCover 3 va fi livrat cu versiunea Android 4.4.4. În lipsa unui anunţ oficial din partea producătorului, data de lansare şi preţul de achiziţie nu sunt deocamdată cunoscute.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult