Samsung introduce module de memorie ultrarapide de 256 GB pentru smartphone-uri

25.02.2016
Samsung introduce module de memorie ultrarapide de 256 GB pentru smartphone-uri

Multe smartphone-uril vârf de gamă actuale au o capacitate de stocare internă de 64 GB. Câteva oferă 128 GB, iar puţine trec de această capacitate. Samsung a anunţat că a introdus în producţia de serie module ultrarapide de memorie de 256 GB.

Noua serie este bazată pe standardul Universal Flash Storage 2.0, iar compania susţine că oferă viteze de citire a datelor de până la 805 MB/s şi de scriere de până la 260 MB/s.

Potrivit Samsung, noul modul de memorie este potrivit pentru transferurile de date de care utilizatorii beneficiază pe dispozitivele care dispun de slot USB 3.0 şi permite transferul unui clip video de 5 GB în doar 12 secunde.

Pentru cei care nu îşi vor permite smartphone-uri cu capacitate de stocare internă de 256 GB, SanDisk a lansat noua serie de carduri microSD Extreme Pro, care permite viteze de transfer de până la 275 MB/s.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult