Sharp dezvăluie Aquos R, un smartphone high-end echipat cu o cameră foto de 22,6 MP

19.04.2017

Urmând unei pauze destul de lungi, Sharp extinde oferta smartphone cu un nou produs high-end. Lansat sub brandul Aquos, dispozitivul este motorizat de chipsetul Snapdragon 835 şi vine echipat cu o cameră foto performantă.

Cu un design relativ compact, Aquos R vine echipat cu un ecran de 5.3” oferind rezoluţie QHD şi capabilităţi HDR 10 pentru culori mai bogate. În plus, ecranul cu tehnologie IGZO foloseşte o rată crescută de actualizare a imaginii pentru o experienţă în utilizare mai fluidă.

Chiar dacă nu include sistem dual-camera, Aquos R este pus în valoare de o cameră foto principală dotată cu senzor de 22.6MP, stabilizare optică şi lentile wide cu deschidere f/1.9. O cameră frontală de 16MP ar trebui să ofere poze la o calitate suficient de bună chiar şi pentru cei mai exigenţi utilizatori.

Aquos R vine echipat cu un acumulator de 3160 mAh, modest după standardele actuale, dar ajutat cu tehnologie Quick Charge 3.0 şi conector USB-C pentru încărcare rapidă.

În pas cu tendinţele momentului, Sharp oferă noul Aquos R împreună cu propriul serviciu de asistenţă prin comandă vocală motorizat de tehnologii AI, numit EMOP.

Din păcate, Sharp nu a oferit mai multe detalii vizând preţul de achiziţie, sau disponibilitatea noului smartphone în magazine.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult