Sharp dezvăluie Aquos R, un smartphone high-end echipat cu o cameră foto de 22,6 MP

Urmând unei pauze destul de lungi, Sharp extinde oferta smartphone cu un nou produs high-end. Lansat sub brandul Aquos, dispozitivul este motorizat de chipsetul Snapdragon 835 şi vine echipat cu o cameră foto performantă.

Cu un design relativ compact, Aquos R vine echipat cu un ecran de 5.3” oferind rezoluţie QHD şi capabilităţi HDR 10 pentru culori mai bogate. În plus, ecranul cu tehnologie IGZO foloseşte o rată crescută de actualizare a imaginii pentru o experienţă în utilizare mai fluidă.

Chiar dacă nu include sistem dual-camera, Aquos R este pus în valoare de o cameră foto principală dotată cu senzor de 22.6MP, stabilizare optică şi lentile wide cu deschidere f/1.9. O cameră frontală de 16MP ar trebui să ofere poze la o calitate suficient de bună chiar şi pentru cei mai exigenţi utilizatori.

Aquos R vine echipat cu un acumulator de 3160 mAh, modest după standardele actuale, dar ajutat cu tehnologie Quick Charge 3.0 şi conector USB-C pentru încărcare rapidă.

În pas cu tendinţele momentului, Sharp oferă noul Aquos R împreună cu propriul serviciu de asistenţă prin comandă vocală motorizat de tehnologii AI, numit EMOP.

Din păcate, Sharp nu a oferit mai multe detalii vizând preţul de achiziţie, sau disponibilitatea noului smartphone în magazine.

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat