Sony Xperia Z2 îşi face apariţia în două noi imagini neoficiale

14.02.2014
Sony Xperia Z2 îşi face apariţia în două noi imagini neoficiale

Au mai rămas doar zece zile până la debutul importantei expoziţii Mobile World Congress 2014 iar informaţiile despre produsele pe care le vom vedea acolo par a nu se mai opri. Sony se numără printre companiile care nu reuşesc să-şi ascundă prea bine surprizele, viitorul său model de vârf Xperia Z2 făcându-şi apariţia în două fotografii neoficiale.

Cunoscut sub numele de cod Sirius, viitorul Xperia Z2 de la Sony va înlocuit actualul vârf de gamă Xperia Z1, Pe baza informaţiilor apărute până acum, se pare că acest model va aduce un ecran cu o diagonală mai mare, care este posibil să facă şi saltul la o rezoluţie 2K, o platformă hardware mai ceva mai puternică, o cameră foto cu un senzor nou şi o baterie cu o capacitate mai mare.

Telefonul a fost deja subiectul a două serii de informaţii neoficiale, prima dintre acestea prezentând diverse îmbunătăţiri software şi hardware, iar cea de-a doua prezentând o parte dintre acestea într-un scurt clip video. La acestea se adaugă acum două imagini ale produsului, acestea confirmând o parte din zvonurile anterioare.

Sony Xperia Z2 (stânga), Xperia Z1 (centru) şi Xperia Z (dreapta)

După cum se remarcă din cele două imagini, Xperia Z2 va oferi într-adevăr o diagonală mai mare decât cea de 5” care a fost oferită de modelele Xperia Z şi Xperia Z1. Din acest motiv, dimensiunile terminalului au crescut uşor, însă diferenţa nu pare foarte mare, cel puţin nu din unghiul din care au fost capturate fotografiile.

Imaginile ne arată că Xperia Z2 va oferi un ecran cu margini ceva mai înguste şi va păstra vechiul set de butoane care a debutat odată cu designul OmniBalance,. Imaginile confirmă şi apariţia unei perechi de difuzoare frontale, care a fost susţinută de zvonurile anterioare. Conform zvonurile, Xperia Z2 va fi prezentat la Mobile World Congress 2014 şi va ajunge pe piaţă undeva în cursul lunii aprilie. 

Sony Xperia Z2 - două teme diferite de culoare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News