Sony prezintă Xperia M4 Aqua, un smartphone bine dotat, oferit în carcasă protejată de apă şi praf

Sony prezintă Xperia M4 Aqua, un smartphone bine dotat, oferit în carcasă protejată de apă şi praf

Prezentat la expoziţia MWC 2015, noul telefon Xperia M4 Aqua reţine mare parte din performanţa top-urilor de gamă Sony, designul exterior atrăgător, bateria şi caracteristicile camerei foto, plusând însă cu un preţ de achiziţie competitiv.

Sony Xperia M4 Aqua

Prezentat într-o carcasă cu design OmniBalance, bine protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf, “Xperia M4 Aqua este centrul gamei mid-range reînnoite, fără compromisuri”, declară Dennis van Schie, Senior Vice President, Head of Sales and Marketing la Sony Mobile Communications. “Xperia M4 Aqua vine cu o serie de caracteristici şi un preţ de neegalat în acest segment de piaţă: cele mai populare caracteristici devenite cunoscute prin intermediul gamei Xperia Z, precum performanţele ridicate ale camerei foto, durata de până la două zile a bateriei şi rezistenţa la apă”.

Telefon cu procesor octa-core pe 64 biţi ( chipset Snapdragon 615), Sony Xperia M4 Aqua promite până la 2 zile de utilizare cu fiecare încărcare  a bateriei, folosind conexiuni LTE pentru acces la internet mobil. În funcţie de nevoi, putem activa modul STAMINA pentru a optimiza felul în care este utilizată bateria, modul Ultra STAMINA crescând până la o săptămână timpul de utilizare dacă ne limităm doar la funcţiile de bază ale telefonului.

Sony Xperia M4 Aqua

Xperia M4 Aqua dispune de o cameră foto principală cu rezoluţie 13MP, echipată cu senzor Sony Exmor RS şi lentile cu deschidere F2.0, capabilă să obţină instantanee folosind sensibilitate de până la ISO 3200. Funcţiile de captură sunt gestionate apelând la tehnologii împrumutate din sfera camerelor digitale compacte, modul Superior Auto cu suport pentru diferenţierea între 52 de scenarii de iluminare simplificând interacţiunea utilizatorului cu dispozitivul.

Camera frontală de 5 MP dispune de lentile cu unghi larg de vizualizare, de 88°, cuprinzând fără probleme în cadru mai multe persoane aflate în plan apropriat. Odată obţinute, pozele selfie pot fi editate prin intermediul funcţiei Retuşare Portret. Lista aplicaţiilor preinstalate pentru camera foto mai include Sound Photo, care adaugă pozelor scurte fişere video, sau Movie Creator, care transformă automat pozele şi clipurile video în fişiere video de 30 de secunde, simplificând distribuirea acestora în cadrul reţelelor de socializare.

Sony Xperia M4 Aqua

Livrat cu versiunea Android 5.0 Lollipop, noul model Sony Xperia Aqua va putea fi achiziţionat în variante pe alb şi negru, respectiv coral şi argintiu, la preţul estimativ de 299 euro (pachet retail).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult