Sony Xperia ion: special pe gustul americanilor

Sony Xperia ion: special pe gustul americanilor

Americanii sunt ahtiaţi după chestiile mari, de la hamburgeri şi prăjituri uriaşe (lucru care se reflectă în „siluetă”, evident), până la maşini şi case supra-dimensionate. Motto-ul „bigger is better” a fost adoptat şi de către Sony când a conceput Xperia ion, un smartphone care se va comercializa exclusiv în reţeaua AT&T din Statele Unite.

Sony Xperia ion are ecran de 4.6 inch cu 1280 x 720 pixeli rezoluţie, două camere High Definition (una 1080p cu 12 MP pe partea de foto, cealaltă 720p), procesor dual core la 1.5 GHz şi conectivitate LTE.

Ca şi în cazul noului smartphone Sony Xperia S, camera de pe spate dispune de senzor Exmor R cu iluminare din fundal, fapt ce-i permite să realizeze fotografii clare în condiţii nefavorabile.

Din păcate pentru cei care doresc un telefon de ultimă generaţie, software-ul nu se ridică la nivelul specificaţiilor hardware. Xperia ion vine cu Android Gingerbread şi, chiar dacă va suporta peste câteva luni update la Ice Cream Sandwich, utilizatorii pretenţioşi vor taxa această discrepanţă.

Sony Xperia Ion

Urmărește Go4IT.ro pe Google News