Trucul prin care poţi folosi telefonul Galaxy S7 edge cu două cartele SIM şi card microSD, simultan

22.03.2016
Trucul prin care poţi folosi telefonul Galaxy S7 edge cu două cartele SIM şi card microSD, simultan

La fel ca multe telefoane de generaţie recentă, Galaxy S7 edge vine cu un compromis, telefonul acceptând două cartele SIM numai dacă renunţăm ca card-ul microSD. Totuşi, există o modalitate prin care poţi avea dual-sim şi card de memorie instalat, dacă urmezi cu stricteţe instrucţiunile.

Pentru scopul propus, ai nevoie de un card nano SIM, card micro SD, brichetă, foarfecă şi o rezervă de adeziv. Primul pas constă în dezasamblarea completă a cartelei SIM folosind flacăra brichetei, păstrând doar pinii auriţii vizibili la suprafaţă, încă ataşaţi de microcipul aflat la interior.

Restul de cartelă SIM trebuie aliniat şi apoi lipit de partea inferioară a card-ului microSD, încât pinii auriţi că se încadreze perfect în caseta pentru cartelă a telefonului.

Dacă lipirea cartelei SIM nu a lăsat prea multe protuberanţe, ar trebui să poţi insera caseta pentru cartelă fără să cauzezi alte stricăciuni telefonului mobil. Mai departe, poţi configura noua cartelă SIM cu ajutorul aplicaţiei dual SIM manager, respectiv suplimenta memoria internă a telefonului cu ajutorul card-ului microSD.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult