Turing Phone va fi livrat către clienţi în 2015

Turing Phone va fi livrat către clienţi în 2015

În cazul în care v-aţi rezervat deja un Turing Phone de la Turing Robotic Industries, probabil că veţi fi bucuroşi să aflaţi că smartphone-ul va ajunge la voi înainte de sfârşitul anului. Compania a dezvăluit data de lansare a telefonului, care a fost aleasă special pentru a coincide cu debutul noului film Star Wars: 18 decembrie. Pe lângă faptul că cei de la Turing sunt foarte mari fani ai universului lui George Lucas, Turing Phone chiar pare să fie un smartphone parcă scos din filmele SF.

Pentru a intra în posesia telefonului, chiar dacă aveţi rezervată o unitate, preţul va trebui plătit în avans. Perioada de plată începe pe 21 septembrie, iar o versiune limitată numită Dark Vyvern va intra la pre-comandă pe 24 septembrie. Ce face însă Turing Phone atât de special? Ei bine este primul smartphone realizat din „liquidmetal”, un material foarte rezistent şi destul de scump momentan. Acesta va asigura că smartphone-ul va fi rezistent la apă, iar lipsa mufelor exterioare va asigura acest lucru.

Turing a renunţat la jack-ul pentru căşti şi la o mufă USB clasică, în favoarea unei conexiuni Bluetooth şi a unui port magnetic Wallaby Magstream. Software-ul de pe Turing Phone va fi de asemenea special, promiţând o interfaţă proprietară diferită faţă de ceea ce am văzut până în prezent pe Android, alături de funcţii avansate de intimitate.

Turing Phone Dark Vyvern Special Edition

Turing Robotic Industries a dezvăluit că va anunţa un nou smartphone, diferit de Turing Phone, pe data de 9 septembrie, care va fi de asemenea disponibil în ediţie limitată. Detalii despre acest nou terminal nu sunt încă disponibile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult