UTOK anunţă FURY, un nou smartphone mid-range

27.01.2015
UTOK anunţă FURY, un nou smartphone mid-range

UTOK, compania autohtonă care vinde dispozitive mobile la preţuri accesibile, a anunţat un nou smartphone de buget, cu performanţă mid-range. Este vorba despre UTOK FURY, un terminal dual SIM, care include specificaţii neobişnuite pentru categoria de preţ în care se încadrează şi vine la pachet şi cu o pereche de căşti de calitate.

Noul smartphone integrează un display IPS de 5” cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), construit pe tehnologia integrată OGS (one glass solution), rezultând astfel un dispozitiv mai subţire decât modelele precedente ale companiei. De asemenea, acesta beneficiază de un procesor MediaTek 6592 cu opt nuclee tactat la 1,7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare intern, cât şi un lăcaş pentru card-uri microSD de până la 32 GB.

Printre caracterisitcile principale ale lui UTOK FURY se regăsesc conectivitatea 3G HSDPA, antena WiFi 802.11 b/g/n, GPS şi e-compass, Bluetooth 4.0, cât şi doi senzori foto. Cel de pe spate captează imagini în rezoluţia de 13 megapixeli, în timp ce senzorul frontal poate realiza capturi la rezoluţie de 2 megapixeli. Sistemul de operare este Android KitKat 4.4, iar pachetul include o pereche de căşti Blaupunkt BP-695, un upgrade sensibil faţă de headset-urile incluse în pachetul altor modele.

UTOK oferă şi opţiunea de a extinde perioada de garanţie la 5 ani prin aplicaţia preinstalată UTOK Now, o lună gratuită în serviciile de streaming de muzică şi filme Zonga şi SeeNow şi include 100 de cărţi preinstalate în aplicaţia Elefant eBooks Reader. Pentru a promova noul telefon, UTOK a realizat un parteneriat cu pilotul Simone Tempestini de la echipa de raliuri Napoca Rally Academy, care va participa la Campionatul Mondial (WRC) la categoria Junior WRC.

Smartphone-ul este disponibil începând de astăzi pe site-ul oficial al companiei, cât şi în magazinele de specialitate, la un preţ de 999 lei. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult