Vodafone România include trei noi smartphone-uri sub brand propriu în ofertă

23.06.2016
Vodafone România include trei noi smartphone-uri sub brand propriu în ofertă
Vodafone România a anunţat includerea în ofertă a trei noi modele de smartphone-uri sub marcă proprie: Smart Ultra 7, Smart Mini 7 şi Smart First 7.
 
Modelul Smart Ultra 7 rulează Android 6.0 şi dispune de procesor octa-core, 2 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 16 GB (plus slot pentru card micro-SD de maxim 32 GB), ecran full HD de 5,5 inci şi cameră principală de 13 MP, plus frontală, de 5 MP. Vodafone Smart Ultra 7 este disponibil la un preţ începând de la 14 de euro, cu abonamentul Red 25.
 
 
Smart Mini 7 are ecran HD de 4 inci, procesor quad-core, 512 MB memorie RAM şi capacitate de stocare de 4 GB, care poate fi extinsă cu încă 32 GB prin intermediul unui card micro-SD. 
 
Terminalul Smart First 7 dispune de un ecran HD de 3,5 inci, procesor quad-core, 512 MB memorie RAM şi capacitate de stocare de 4 GB, care poate fi extinsă prin intermediul unui card micro-SD până la 64 GB. Aceste două modele disponibile la preţuri începând de la 0 euro, cu abonamentul Smart 11.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult