Xiaomi Mi 6, disponibil şi în afara pieţelor asiatice începând de astăzi

Xiaomi Mi 6, disponibil şi în afara pieţelor asiatice începând de astăzi

Prezentat în luna aprilie, vârful de gamă Xiaomi Mi 6 putea fi cumpărat până acum doar din oferta magazinelor asiatice pentru echivalentul a 360 dolari (versiunea standard cu 64 GB stocare).

Urmând parcursului foarte bune în ţara natală, Xiaomi oferă noul flagship şi în magazilne din Hong Kong, respectiv Taiwan începând de mâine. Nu este clar cât va dura până ce Xiaomi Mi 6 va putea fi găsit şi în magazinele europene, însă putem aştepta ca preţul să fie ajusta corespunzător pentru a include şi taxele de import aplicabile pentru bunuri extracomunitare.

Xiaomi Mi 6 vine echipat cu chipset-ul Snapdragon 835, instalat în carcasa unui dispozitiv compact, după standardele din prezent. Mi 6 oferă un ecran IPS Full HD care măsoară 5,15” în diagonală. Acesta beneficiază de 6 GB memorie RAM în ambele variante care vor intra la vânzare (cu 64 sau 128 GB spaţiu de stocare) şi integrează un sistem dual-camera nu foarte diferit faţă de cel pe care l-am întâlnit şi pe iPhone 7 Plus. Camera dispune şi de stabilizare optică, focalizare prin detecţie de faţă şi un blitz dual-tone cu LED. Camera frontală nu iese prea mult în evidenţă, fiind echipată cu un senzor de 8 megapixeli, care poate filma în rezoluţie Full HD.

Construcţia telefonului este realizată din sticlă curbată pe ambele părţi, rama metalică fiind scheletul pe care se îmbină toate componentele. Mi 6 este rezistent la apă şi praf şi vine echipat cu un acumulator de 3.350 mAh.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult