Xiaomi Mi 7 – primele teste de performanţă

12.03.2018
Xiaomi Mi 7 -  primele teste de performanţă

Noul vârf de gamă Xiaomi este aproape gata de lansare, primele teste de performanţă sugerând un nivel de performanţă comparabil rivalului Galaxy S9.

Potrivit ultimelor zvonuri, Xioami Mi 7 va ajunge în oferta magazinelor asiatice cu preţul de aproximativ 475 dolari, considerabil sub nivelul stabilit de Samsung pentru modelul Galaxy S9. Pus în competiţie directă cu modelul Zenfone 5z livrat de ASUS, noul flahship Xiaomi beneficiază de acelaşi chipset Snapdragon 845 folosit şi cu alte modele smartphone high-end, nivelul de performanţă aşteptat fiind comparabil acestora.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, Xiaomi Mi 7 vine echipat cu nu mai puţin de 8GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare. Ecranul de 5.6” suportă rezoluţia 2160×1080 pixeli şi este instalat într-o carcasă cu design all-screen, fără taste de navigare la partea de jos. Printre dotările oferite se mai numără un sistem dual camera 16MP+16MP la partea din spate şi acumulator de 4480 mAh.

Cu agitaţia din jurul expoziţiei MWC 2018 lăsată în urmă, Xioami ar putea lansa noul Mi 7 în cursul zilelor sau săptămânilor următoare. Probabil, lansarea iniţială va viza doar pieţele asiatice, urmând ca debutul internaţional să aibă loc ceva mai târziu.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult