Xiaomi Mi Pad 4 şi Redmi 6 Pro – specificaţii preliminare şi dată de lansare

20.06.2018
Xiaomi Mi Pad 4 şi Redmi 6 Pro - specificaţii preliminare şi dată de lansare

Xiaomi Redmi 6 Pro este un smartphone mid-range, dotat cu acumulator de 4000 mAh şi ecran de 6” cu rată de aspect 19:9. Motorizată de chipsetul Snapdragon 660, Xiaomi Mi Pad 4 este o tabletă cu ecran Full HD de 8” optimizată pentru divertisment.

Printre dotările aşteptate să fie prezentate cu ocazia evenimentului de lansare anunţat pentru data de 25 iunie se numără şi funcţii asistate cu tehnologii AI. Vizând mai ales modelul Redmi 6 Pro, îmbunătăţirile ar putea atinge anumite ce ţin de funcţionarea camerei foto, optimizând calitatea imaginii.

Ajutat cu un acumulator de capacitate generoasă şi chipset Snapdragon 625 eficient în privinţa consumului de energie, Redmi 6 Pro ar trebui să oferă autonomie sesizabil mai bună decât seria Redmi 6/6A (acumulator de 3000 mAh).

Recunoscând scăderea în popularitate a tabletelor, Xiaomi pare că a adaptat noua Mi Pad 4 cu un design ergonomic şi optimizări pentru interfaţă care înlesnesc folosirea cu o singură mână, după modelul telefoanelor inteligente. Din păcate, în afara prezenţei unei camere foto la partea din spate, invitaţia distribuită pentru evenimentul de lansare nu arată alte detalii.

Totuşi, informaţii apărute pe forumul XDA Developers conturează o listă preliminară cu specificaţii, având ca element central un chipset Qualcomm de nivel mid-range, ecran cu rată de aspect 18:9 şi un acumulator de 6000 mAh.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult