Xperia F833X – un smartphone Sony neanunţat a apărut la vânzare în oferta unui magazin european

26.07.2016
Xperia F833X - un smartphone Sony neanunţat a apărut la vânzare în oferta unui magazin european

Deşi sunt produse în număr mic, versiunile prototip ale unor smartphone-uri viitoare ajung uneori şi în oferta magazinelor de profil, cum este cazul şi cu modelul Sony Xperia F833X, descoperit în Croaţia.

Cu atât mai neobişnuit este ca aceste dispozitive prototip să fie vândute cu săptămâni sau chiar luni înaintea evenimentului oficial de lansare, însă acesta pare să fie cazul modelului Xperia F833X, considerat a fi prototipul noului Xperia X Performance.

Potrivit vânzătorului, dispozitivul este un smartphone cu ecran de 5.1” MP, echipat cu 3GB memorie RAM, cameră foto de 23MP şi cameră frontală cu rezoluţie 12MP. Specificaţiile aparent de top contrazic însă unele zvonuri anterioare, care descriau modelul F833X ca având un ecran de 5.2” şi cameră frontală de 13MP. Deşi coincide, cantitatea de 3GB memorie RAM nu este ceva nemaiauzit pentru un smartphone în anul 2016, multe modele de top având în fapt dotări şi mai bune.

Descrierea furnizată de magazinul croat şi zvonurile anterioare coincid însă asupra unui detaliu esenţial: Sony Xperia F833X este un smartphone cu ecran curbat pe laturile stânga-dreapta, însă plat la partea de sus şi jos. În mod neaşteptat pentru un smartphone cu ecran curbat, spatele carcasei este complet plat, sugerând că designul prototipului din imagini ar putea să nu fie  chiar final.

Sony pregăteşte un nou flagship: Xperia X Performance cu display HDR

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult