Philips 8901 AmbiLux TV – cel mai spectaculos televizor cu Ambilight din noua gamă Philips UHD

14.06.2016
Philips 8901 AmbiLux TV - cel mai spectaculos televizor cu Ambilight din noua gamă Philips UHD

Cel mai recent model de televizor UHD lansat de Philips, modelul 8901 AmbiLux TV,vine cu suport HDR+ şi un design European de calitate. Noul TV include nu mai puţin de nouă proiectoare de mici dimensiuni, care extind imaginea de pe ecran pe peretele din spatele televizorului.

TP Vision anunţă că întreaga gamă Philips TV – UHD din 2016 va fi compatibilă HDR. Compania a reuşit de asemenea să introducă noua funcţie HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor să se bucure de tot conţinutul la un nivel de calitate şi performanţă HDR. În plus, tehnologia Ambilight creată de Philips apare acum la toată seria de televizoare.

Cea mai recentă versiune a platformei Android  TV, redată cu ajutorul unui procesor quad-core, aduce conţinut nou pentru serviciile de gaming şi streaming video. Galeria de aplicaţii Philips şi magazinul Google Play merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. În momentul de faţă 16 GB stau la îndemâna oricărui utilizator pentru a oferi spaţiu conţinutului şi aplicaţiilor preferate.

Ecranul cu diagonală de 65” poate atinge o luminozitate maximă de 700 nits şi acoperă o paletă de 2,25 trilioane de culori

Noul portofoliu Philips TV UHD se întinde pe categorii de dimensiuni ale ecranelor de la 109cm (43”) şi până la 190cm (75”).

Noua serie Philips 8901 UHD este disponibilă în magazinele Media Galaxy începând cu luna iunie la un preţ de 22.500 lei.

Vezi şi Primul monitor Philips cu suport USB-C

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult