Carcasa de iPhone care rulează Android

21.06.2018
O firmă a lansat, pe platforma de crowdfunding Indiegogo, o carcasă de iPhone care rulează Android. Aceasta va fi disponibilă pentru toate modelele de iPhone de la 6 şi până la X. The Eye Smartcase este, de fapt, un telefon cu sistem de operare Android 8.1 care oferă, opţional, conectivitate 4G.
 
Carcasa dispune de caracteristici tehnice interesante. The Eye Smartcase are procesor quad-core, 3 GB memorie RAM şi stocare internă de 32 GB (plus slot pentru card micro-SD). Mai mult, include conectivitate Wi-Fi, GPS şi Bluetooth. Totodată, carcasa dispune de suport dual-SIM, jack audio de 3,5 mm şi de o baterie cu capacitate de 2.800 mAh. Ecranul are diagonala de 5,7” şi oferă rezoluţie HD (720p).

Varianta cu conectivitate 4G poate fi comandată la preţul de 160 de dolari. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult