HTC Desire 200: smartphone ieftin cu ecran de 3.5 inch şi cameră foto de 5MP

HTC Desire 200: smartphone ieftin cu ecran de 3.5 inch şi cameră foto de 5MP

HTC a lansat oficial noul Desire 200, un smartphone entry-level care încearcă să cucerească printr-un pachet interesant de dotări şi aspectul carcasei, realizată preluând unele trăsături de la modelul de top.

Printre elementele de atracţie se numără un ecran de 3.5 inch cu rezoluţie 320×480 pixeli şi camera foto de 5MP. Pe carcasa cu forme rotunjite se face remarcat logo-ul Beats Audio, semnalizând compatibilitatea cu celebra linie de accesorii high-end. Însă potrivit informaţiilor furnizate pe website-ul HTC, pachetul cu accesorii livrate pentru modelul Desire 200 include doar un set de căşti HTC generice, puţin costisitoare.

HTC Desire 200

La nivel hardware, Desire 200 se limitează la un chipset cu CPU single core-la 1GHz, din seria Snapdragon S1. Memoria RAM este limitată la 512MB, dar spaţiul de stocare în cantitate de 4GB poate fi extins prin ataşarea unui card microSD. Alături de conectivitate WiFi N, accesul la internet este posibil şi prin conexiune 3G HSDPA, la viteze de până la 7.2 Mbps. Toate acestea sunt alimentate cu ajutorul unui acumulator de 1230 mAh, acomodat într-o carcasă cu dimensiuni 107.7 x 60.8 x 11.9mm şi greutate 100 grame.

Venind în completarea designului ales pentru carcasă, interfaţa HTC Sense este aplicată unei versiuni recente de Android (probabil 4.0).

Din păcate HTC nu a dezvăluit preţul de achiziţie, însă cu siguranţă noul Desire 200 va fi accesibil unei categorii vaste de utilizatori.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult