Lenovo S5000, o tabletă extraordinar de subţire şi uşoară

06.09.2013
Lenovo S5000, o tabletă extraordinar de subţire şi uşoară

Lenovo pregăteşte o nouă tabletă cu ecran de 7 inch, ce se anunţă a fi printre cele mai subţiri şi uşoare de până acum. Cu toate acestea, Lenovo promite un preţ de achiziţie accesibil, portivit celor cu buget modest.

Lenovo S5000, o tabletă extraordinar de subţire şi uşoară

Prezentată într-o carcasă cu model texturat şi garnisită cu ornamente cromate, având doar 7.9mm grosime şi 247 grame în greutate, Lenovo S5000 este o tabletă numai bună pentru manevrarea cu o singură mână şi transportul în buzunarele largi de la îmbrăcăminte. Ecranul cu rezoluţie 1280×800 pixeli foloseşte tehnologie IPS, promiţând unghiuri de vizibilitate generoase şi o paletă bogată de culori. Lista dotărilor continuă cu modul 3G HSPA+ (opţional) pentru conexiuni de internet mobil, conectivitate WiFi N şi Bluetooth, respectiv cameră foto de 5MP şi webcam de 1.6MP.

Ajutată cu un procesor quad-core la 1.2GHz şi 1GB memorie RAM, Lenovo S5000 nu ar trebui să nu pună probleme la caitolul performanţă, însă memoria internă de 16GB s-ar putea dovedi insuficientă pentru unii utilizatori. Toate acestea sunt alimentate cu un acumulator de 3450 mAh, dimensionat pentru aproximativ 8 ore de navigare pe internet prin conexiune WiFi, sau 6 ore de vizionat filme HD.

Lenovo S5000

În afară de difuzorul extern poziţionat astfel încât să poată lua rol de cască audio în timpul apelurilor, pe lateralul carcasei poate fi observat compartimentul pentru cartelă SIM, ieşirea pentru căşti şi conectorul micro USB on-the-go, care acceptă utilizarea dispozitivelor de stocare USB Flash.

Încadrată la un preţ accesibil, tableta Lenovo S5000 va fi disponibilă în magazine la timp pentru sezonul cumpărăturilor de iarnă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult