Ultimele noutăţi despre Nokia Lumia 1520 înainte de lansarea de mâine

Ultimele noutăţi despre Nokia Lumia 1520 înainte de lansarea de mâine

Până la lansarea noilor produse Nokia despre care se vorbeşte de multă vreme au mai rămas doar 24 de ore, însă o informaţie publicată mai devreme decât trebuia de către un partener chinez al companiei ne asigură că vom vedea saltul hardware consistent dorit de către utilizatorii Windows Phone 8.

Conform unei fişe cu specificaţii publicată de un magazin online chinez, iminentul Lumia 1520, cunoscut şi sub numele de cod Bandit, va aduce într-adevăr un ecran de 6” cu rezoluţie Full HD, o platformă hardware Qualcomm Snapdragon 800 şi o cameră foto cu un senzor de 20 MP cu tehnologie PureView care va permite captura concomitentă a unor imagini de 16 MP şi 5 MP, aşa cum procedează şi Lumia 1020, dar la o rezoluţie mai mare de 38 MP.

Evleaks, o sursă celebră, aduce câteva detalii suplimentare şi afirmă că Lumia 1520 va oferi 16 sau 32 GB de memorie internă, 2 GB de memorie RAM şi un capac opţional cu încărcare wireless Qi, telefonul urmând să fie disponibil în versiuni cu carcasă albă, neagră sau galbenă. Adăugând la aceste detalii şi bateria cu o capacitate consistentă de 3400 mAh şi actualizarea GDR3 pentru Windows Phone 8, puţine lucruri au mai rămas necunoscute.

Nokia va lansa însă mai multe produse în cadrul evenimentului care va avea loc la Adu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, deci evenimentul nu este complet ruinat de aceste informaţii neoficiale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News