Începe Mobile World Congress 2014. Go4it va fi acolo!

Începe Mobile World Congress 2014. Go4it va fi acolo!

Luni, pe 24 februarie, începe o nouă ediţie a celui mai important târg de tehnologii mobile din lume, Mobile World Congress. Ca în fiecare an, MWC 2014 va avea loc la Barcelona, iar redactorii Go4it vor fi la faţa locului pentru a vă aduce cele mai importante noutăţi chiar din mijlocul evenimentelor.

Timp de 4 zile Barcelona va fi capitala gadgeturilor. Vor fi lansate o mulţime de telefoane, tablete şi multe alte gadgeturi. Samsung, LG, HTC, Nokia, Microsoft şi alte nume mari ale industriei vor fi acolo, iar printre vedetele targului sunt şanse mari să fie şi mult aşteptatul Galaxy S5.

Redactorii Go4it vor fi prezenţi la toate lansările importante de la MWC 2014 şi vor lua contact cu produsele care vor fi lansate pentru a vă aduce informaţii cât mai complete, inclusiv o mulţime de fotografii şi înregistrări video la cald.

Fii la curent cu cele mai tari smartphone-uri şi tablete din 2014 lansate la Mobile World Congress pe go4it.ro şi pe pagina noastră de Facebook, unde vom posta update-uri în timp real de la Barcelona.

Mobile World Congress

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News