Genius SW G2.1 2000, un nou sistem audio pentru pasionaţii de jocuri

15.05.2014
Genius SW G2.1 2000, un nou sistem audio pentru pasionaţii de jocuri

Genius a lansat un nou sistem audio, recomandat pasionaţilor de jocuri şi muzică. SW G2.1 2000 are în componenţă două boxe şi subwoofer, conectate la o consolă centrală prevăzută cu reglaje pentru volum şi bass, respectiv conectori jack pentru căşti, micron şi intrare line-in.

Cu putere totală de 45W RMS, din care 29W reprezintă puterea subwoofer-ului¸ Genius SW G2.1 2000 poate fi conectat la PC, ieşirea audio a telefonului mobil, consola de jocuri şi chiar televizor, oferind sunet de mai bună calitate la vizionarea de filme.

Subwoofer-ul este confecţionat din lemn şi prevăzut cu LED-uri care pulsează în ritmul sunetului, iar cele două boxe-satelit folosesc difuzoare de bandă largă instalate în incinte din plastic rigidizat împotriva vibraţiilor.

Genius SW G2.1 2000

Sistemul audio Genius SW G2.1 2000 este disponibil în magazinele din ţara noastră la preţul de 330Lei

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult