Apple a amânat lansarea lui watchOS 2.0

17.09.2015
Apple a amânat lansarea lui watchOS 2.0

Utilizatorii de Apple Watch vor trebui să mai aştepte puţin până când vor putea să îşi actualizeze dispozitivele la noul watchOS 2.0. Acesta trebuia să apară ieri, 16 septembrie, alături de iOS 9, însă compania a anunţat cu doar câteva ore înainte de momentul lansării că programul a fost schimbat. Se pare că un bug este motivul pentru această amânare, iar rezolvarea lui durează mai mult decât estimarea iniţială.

Cu toate acestea Apple consideră că va rezolva problema destul de repede, promiţând că actualizarea software va fi lansată „în scurt timp”. watchOS 2.0 este un upgrade important faţă de varianta iniţială, oferind suport pentru aplicaţii native, cât şi acces la senzori şi alte capabilităţi speciale ale ceasului. De asemenea, Siri va deveni o funcţie mult mai utilă pe Apple Watch, iar utilizatorii îşi vor putea personaliza ecranul principal folosind diverse „complcaţii” pentru a afişa informaţii din diverse surse alături de ora exactă.

Momentan, ceasul Apple poate fi cumpărat pe căi oficiale în doar 20 de ţări, printre care nu se regăseşte şi România. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult