ZTE completează gama de telefoane Blade cu două modele noi, oferite în carcasă complet metalică

22.02.2016
ZTE completează gama de telefoane Blade cu două modele noi, oferite în carcasă complet metalică

Încadrate la gama mid-range, Blade V7 and Blade V7 Lite se fac remarcate printr-un design atrăgător şi construcţie integral metalică, amintind de aspectul altor top-uri de gamă contemporane.

ZTE Blade V7

Cel mai bine dotat din serie, ZTE Blade V7 oferă ecran Full HD de 5.2˝, protejat sub un scut Gorilla Glass cu margini uşor curbate, amintind de produsele rivalului Apple. La interior, găsim însă un chipset Mediatek cu CPU octa-core, ajutat cu 2GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu o cameră foto de 13 MP.

Adaptată pentru un preţ de achiziţie ceva mai scăzut, versiunea Blade V7 Lite schimbă carcasa integral metalică pentru una din plastic, iar ecranul de 5˝ este limitat la rezoluţie HD. Configuraţia este completată cu un chipset quad-core mai puţin pretenţios şi cameră foto de 8MP.

În mod paradoxal, modelul mai slab dotat Blade V7 Lite se alege cu senzor de amprente montat în spatele ecranului – această dotare lipsind modelului Blade V7 mai costisitor.

ZTE Blade V7 Lite

Ambele telefoane rulează versiunea Android 6.0 Marshmallow. Modelul premium Blate 7 urmează să ajungă pe rafturile magazinelor din Germania, Spania, Africa de Sud, Etiopia şi Mexic începând cu această primăvară. Versiunea Blade 7 Lite este adresată pieţelor mai puţin dezvoltate din Tailanda şi Mexic, însă va putea fi găsit şi în ofertele magazinelor din Germania, Spania şi Rusia.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult