(P) În ce dispozitive pot fi ascunse microfoanele spion?

16.03.2016
(P) În ce dispozitive pot fi ascunse microfoanele spion?

Mici, performante si foarte usor de mascat, microfoanele spion pot fi ascunse acum in aproape orice tip de dispozitiv, exact ca in filmele de spionaj. Astfel, daca iti doresti sa afli informatii secrete de la cineva, sau pur si simplu vrei sa monitorizezi pe cineva – fie ca e vorba de un angajat, de o intreaga echipa sau de bona copilului tau – ai de unde alege microfoane spion si chiar camere video spion care sa isi faca treaba. Evident, exista unele dispozitive mai populare decat altele, atunci cand vine vorba despre astfel de produse.

Microfoane spion ascunse in ceasuri si gadgeturi

Sunt ideale pentru cei care doresc sa obtina informatii inregistrate la fata locului, intr-o intalnire sau pur si simplu, in timpul unei activitati normale. Sunt foarte avantajoase, deoarece sunt greu de depistat si pot fi deosebit de eficiente. Nu trebuie sa treci prin momente neplacute, folosind un astfel de microfon, totul fiind extrem de natural. Poate ca ai o simpla curiozitate – vrei sa vezi daca una din cunostintele tale a castigat un premiu la loterie sau un altfel de concurs. Ii poti face cadou un ceas cu microfon spion instalat, cu ajutorul caruia vei afla daca a castigat sau nu atunci cand verifica pagina de rezultate loto. Simplu si usor!

Pe de alta parte, poti ascunde un microfon spion si in gadgeturile inteligente. Exista o gama variata de huse telefoane care iti permit spatiul necesar instalarii unui minuscul microfon spion, care sa nu poate fi detectat. De asemenea, microfonul poate fi mascat si in incarcatorul smartphone-ului, in cablul de date, in bateria externa, in aproape orice tine de gama de huse si accesorii smartphone si nu numai.

Mirofoane spion ascunse in brichete

Bricheta este o solutie excelenta pentru un microfon spion, daca esti fumator. De asemenea, daca vrei sa supraveghezi pe cineva, fara sa fii langa el, poti sa ii oferi o bricheta de buna calitate, cu un microfon integrat in ea. Cu siguranta o va purta peste tot (daca este fumator) si astfel vei putea obtine toate informatiile de care ai nevoie.

Microfoane spion ascunse in routere wireless, laptopuri si alte echipamente IT

In ultima vreme, majoritatea oamenilor dispun de internet wireless in propria casa. Daca vrei sa iti supraveghezi propria familie sau partenerii de afaceri, un microfon in routerul wireless cu siguranta nu va da de banuit. Acesta poate sa fie pus in mijlocul camerei si poate obtine toate informatiile de care ai nevoie, fara niciun fel de probleme.

De asemenea, poti sa montezi un microfon spion chiar si in calculatoare second hand sau laptopuri pe care vrei sa le vinzi, in cazul in care cunosti sau vrei sa tii sub supraveghere in continuare echipamentele si persoanele care le vor cumpara. Va trebui insa sa fii atent, pentru ca poti totusi fi descoperit, atunci cand respectiva persoana va duce echipamentul la un service de reparatii laptopuri – specialistii de acolo isi pot da seama de faptul ca pe dispozitiv este instalat un microfon spion.

Microfoane instalate in dispozitivele fixe din casa

Nu trebuie sa instalezi microfonul intr-un dispozitiv mic si mobil, neaparat. Poti sa il instalezi si intr-un dispozitiv mare sau intr-unul fix. Spre exemplu, microfoanele spion pot fi extrem de eficiente daca sunt instalate in aparatul de aer conditionat, in prize si intrerupatoare sau in lustre. Atata vreme cat te asiguri ca functioneaza ca la carte, aceste microfoane pot obtine extrem de multe informatii.

Microfoane (sau camere video) spion ascunse in autoturisme

Daca imprumuti cuiva autoturismul personal, un microfon spion te ajuta sa cunosti in permanenta ceea ce se intampla cu masina. Atunci cand cumperi diverse piese auto pentru interiorul sau exteriorul masinii, ia in calcul de asemenea si posibilitatea de a monta o camera video spion in cadrul acestora. In cazul in care ai o situatie in trafic, un accident sau observi un comportament mai putin legal, cu ajutorul inregistrarii video capturate poti sa faci o sesizare autoritatilor.

Practic, microfoanele spion pot fi ascunse oriunde. Daca vrei eficienta insa, inainte de a instala un astfel de microfon este bine sa analizezi cu atentie spatiul in care vrei sa se desfasoare supravegherea, activitatile persoanei pe care o supraveghezi si detaliile care ar putea sa iti dea planul peste cap.

Solutii de PR oferite de E-Advertising

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult