Galaxy C5 apare în noi imagini publicate pe internet

09.05.2016
Galaxy C5 apare în noi imagini publicate pe internet
Galaxy C5, un nou smartphone mid-range pe care Samsung se pregăteşte să îl lanseze, a apărut în noi imagini, publicate pe reţeaua de microblogging chineză Sina Weibo. 
 
Din imagini se vede că terminalul vine cu carcasă metalică. La interior, potrivit zvonurilor, Galaxy C5 are procesor octa-core Snapdragon 617, 4 GB memorie RAM. Mai mult, se pare că terminalul dispune de ecran Full HD (1.080p) cu diagonala de 5,2 inci şi rulează Android 6.0.1.
 
Citeşte şi: Samsung pregăteşte o nouă serie de smartphone-uri cu carcasă metalică: Galaxy C
 
 
Ţinând cont că este a doua oară când telefonul apare în imagini, nu mai este probabil mult până când Samsung îl va anunţa oficial. 
 
Terminalul va debuta iniţial pe piaţa din China, urmând ca apoi să fie disponibil şi în alte ţări. 
 
 
În ceea ce priveşte preţul, acesta ar trebui să fie mai mic decât cel al modelului Galaxy A5 2016 şi mai mare decât al Galaxy J5.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult