Serviciul Google Translate pentru Android poate fi folosit acum din orice aplicaţie

12.05.2016
Serviciul Google Translate pentru Android poate fi folosit acum din orice aplicaţie
Google Translate pentru Android te lasă să traduci text dintr-o limbă în alta, dar, până acum, pentru a traduce text selectat într-o altă aplicaţie trebuia să foloseşti funcţia copy & paste a telefonului. Acum, Google a actualizat aplicaţia astfel încât să poată fi folosită fără a părăsi ecranul în care utilizatorul se află la un moment dat, prin noua funcţie „Tap to translate”. 
 
Citeşte şi: Instagram are o nouă iconiţă şi un nou design
 
Noua caracteristică este simplu de folosit: se selectează o porţiune de text, se apasă copy, iar apoi ar trebui să apară butonul Tap to translate. 
 
 
În acest moment Google Translate oferă suport pentru 103 limbi, iar aplicaţia funcţionează şi offline. Totuşi, fără conexiune la internet aplicaţia oferă suport pentru doar 52 de limbi, care trebuie descărcate separat. 
 
Funcţia Tap to translate este disponibilă deocamdată doar pentru aplicaţia de Android. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult