Galaxy A8 (2016) listat pe Geekbench. Va fi un nou mid-range premium performant

17.08.2016
Galaxy A8 (2016) listat pe Geekbench. Va fi un nou mid-range premium performant

Galaxy A8 (2016) a apărut de câteva ori pe internet, în ciuda faptului că Samsung încă nu a anunţat în mod oficial acest terminal. Cele mai noi informaţii pe căi neoficiale vin de pe site-ul Geekbench, unde telefonul a fost depistat în baza de date a serviciului de testare. Această listare ne oferă câteva detalii despre hardware-ul care se găseşte în noul Galaxy A8, terminalul fiind încă un mid-range premium atractiv.

Galaxy A8 pare să fie puţin diferit faţă de „fraţii” săi din gama 2016. În timp ce modelele A3 şi A5 vin echipate cu procesoare Snapdragon de la Qualcomm, noul A8 (2016) este motorizat de un procesor octa-core Samsung Exynos 7420 la 1,5 GHz. Acesta nu este comparabil cu modelul Exynos de 8890 de pe Galaxy S7, fiind mai degrabă alternativa mid-range a acesti serii de telefoane. Alături de acest chipset, samsung a integrat 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi va veni cu un display de 5,1” în diagonală, cu rezoluţie Full HD.

Camerele foto sunt echipate cu senzorid e 16, respectiv 5 megapixeli, deja standard pentru segmentul mid-range premium. Nu este clar dacă vreuna dintre acestea vor beneficia de stabilizare optică, dar integrarea unui senzor cu stabilizare pe modelul A5 (2015) sugerează că şi A8 va beneficia de acelaşi tratament.

Nu este clar când va anunţat Samsung în mod oficial acest smartphone şi nici când ne putem aştepta să îl vedem pe rafturile magazinelor, sau la ce preţ va sosi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult