Galaxy S8, de două ori mai bine vândut decât predecesorul Galaxy S7

30.05.2017
Galaxy S8, de două ori mai bine vândut decât predecesorul Galaxy S7

Galaxy S8 s-a dovedit un succes pentru Samsung, vânzările duble comparat predecesorului Galaxy S7 ajutând compania să facă mai repede uitate eşecurile anterioare.

Potrivit ultimelor statistici dezvăluite de un oficial Samsung publicaţiei sud-coreene TheInvestor Korea, Galaxy S8 este pe lista scurtă a celor mai bine vândute telefoane Galaxy din istoria companiei.

Astfel, în timp ce modelele Galaxy S6 şi S7 au avut nevoie de 75, respectiv 74 zile, pentru a ajunge la pragul de 10 milioane exemplare vândute, Galaxy S8 promite să atingă această cifră în doar jumătate din timp. Deşi asta nu înseamnă că trendul va continua şi în viitor, cel puţin deocamdată nu există motive care să justifice o eventuală scădere a interesului arătat de cumpărători.

Potrivit estimărilor actuale, vânzările Galaxy S8 vor atinge până la finalul acestui an cifra de 60 milioane unităţi, aproape de recordul stabilit în anul 2013 cu modelul Galaxy S4 (70 milioane unităţi).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult