LG V30 ar putea fi livrat cu cea mai bună cameră de smartphone de până acum

LG V30 ar putea fi livrat cu cea mai bună cameră de smartphone de până acum

V30 începe să devină un dispozitiv mult mai important pentru evoluţia smartphone-urilor LG decât a fost G6 la începutul acestui an. Pe lângă faptul că acesta va fi echipat cu hardware din generaţia curentă, acesta pare să şi inoveze atunci când vine vorba despre tehnologia folosită pentru sistemul dual-camera. În timp ce G6 a oferit performanţă chiar mai slabă decât G5 de anul trecut, V30 pare să ţintească către primele locuri în clasamentul celor mai bune camere pentru smartphone-uri.

Noi informaţii neoficiale şi imposibil de verificat sugerează că V30, noul phablet LG care urmează să fie anunţat pe 31 august, va beneficia de o cameră foto principală cu obiectiv care beneficiază de o deschidere a diafragmei de f/1.6, lucru care sugerează că va oferi performanţă foarte bună în condiţii de iluminare precare. Având în vedere că Galaxy S8 face fotografii foarte bune chiar şi cu obiectivul său f/1.7, sunt puţine şanse ca V30 să nu performeze cel puţin la fel de bine.

Compania va folosi o nouă tehnologie pentru dezvoltarea obiectivului pentru cameră, numită Glass Crystal Clear Lens, care asigură transferul culorilor naturale către senzorul foto. Motivul pentru care imaginile captate cu V30 ar trebui să ofere culori naturale este faptul că lumina poate să treacă mult mai bine prin obiectiv. Se pare că alături de detecţia de fază, V30 va beneficia şi de focalizare laser, stabilizare optică şi stabilizare electronică.

LG V30 ar trebui să fie lansat cu chipset Snapdragon 835, 4 sau 6 GB memorie RAM, un amplificator digital performant, încărcare wireless şi un nou model de ecran LG numit FullVision OLED.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult