Samsung a anunţat noile modele Galaxy J3 şi J7 (2018)

11.06.2018
Samsung a anunţat noile modele Galaxy J3 şi J7 (2018)

Aşteptate să-şi facă apariţia în ofertele magazinelor de profil în perioada acestei veri, noile produse smartphone de buget Galaxy J3 şi Galaxy J7 2018 vin în carcase metalice şi cu un design împrospătat.

Toate cele trei modele rulează Android 8, dispun de slot pentru card microSD şi oferă suport Dual-SIM. Preţurile la vânzare nu au fost anunţate, însă acestea nu ar trebui să fie prea departe de sumele cerute pentru seria de anul trecut, respectiv 220 de euro pentru J3 şi 340 de euro pentru J7.

Ambele modele sunt livrate cu display HD, compania punând accent pe avantajele ce ţin de folosirea eficientă a bateriei şi viteza interfeţei Android. Detaliile exacte ale configuraţiei nu au fost dezvăluite, dar încadrarea la gama de buget nu lasă prea multe speranţe. Spre exemplu, seriile de anul trecut veneau cu procesor octa-core la 1,6 GHz, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 16 GB, baterie de 3.600 mAh şi camere, principală şi frontală, cu senzori de 13 MP (5MP pentru modelul J3).

Seria Galaxy J (2018) va fi disponibilă în Europa cel mai devreme în cursul acestei luni, noile telefoane Samsung urmând să fie incluse şi în ofertele cu abonament ale operatorilor de telefonie mobilă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult