Cum vor arăta noile telefoane iPhone X Plus şi ediţia iPhone low-cost, cu ecran LCD de 6.1”

Cum vor arăta noile telefoane iPhone X Plus şi ediţia iPhone low-cost, cu ecran LCD de 6.1”

Aşteptată pentru lansare în luna septembrie, respectiv octombrie, seria iPhone 2018 va avea nu mai puţin de trei versiuni, cu ecran OLED de 5.8” şi 6.5”, respectiv LCD de 6.1”.

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială, zvonurile circulate din rândul partenerilor Apple din China sunt înlocuite cu informaţii şi dovezi concrete, cum ar fi aceste machete descrise ca fiind elemente originale de carcasă proiectate de Apple.

Aşa cum ne-am aştepta, macheta pentru modelul iPhone de 6.1” are prevăzut loc pentru o singură cameră foto la partea din spate, în timp ce ediţia iPhone X Plus include un modul dual camera cu lentile uşor proeminente. În timp ce versiunea Plus este confecţionată integral din aliaj de aluminiu, ediţia iPhone low-cost foloseşte o carcasă din oţel inoxidabil, cel puţin la fel de durabilă, dar mai ieftin de fabricat şi ceva mai grea.

Din păcate, un alt compromis adus modelului iPhone de 6.1” este încadrarea ecranului LCD cu o ramă ceva mai lată decât putem observa la ediţiile iPhone X Plus cu ecran OLED.

Cei care sperau că Apple va modifica substanţial „bretonul” lăsat la partea de sus a ecranului vor fi dezamăgiţi.

Arătate în versiunile de culoare Space Grey şi Argintiu, machetele iPhone X Plus şi versiunea de 6.1” par destul de convingătoare în privinţa aspectului. Cert este că Apple va oferi anul acesta o mai mare varietate de culori, inclusiv roşu, albastru şi portocaliu.

Echipată în continuare cu tehnologia Face ID, noua serie iPhone 2018 va avea preţuri începând de la 800 dolari pentru modelul de 6.1”, 900 dolari pentru modelul iPhone X de 5.8” şi cel puţin 1000 dolari pentru iPhone X Plus.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult