Honor 20S, alternativa mai ieftină la Huawei P30 tocmai a primit îmbunătăţiri

26.08.2019
Honor 20S, alternativa mai ieftină la Huawei P30 tocmai a primit îmbunătăţiri

Identificat în catalogul Google Play de dispozitive suportate, Honor 20S este noul flagship al seriei Honor, un smartphone cu dotări solide aşteptat la preţ de aproximativ 500 de euro.

Adresat publicului larg, care îşi doreşte un smartphone performant la un preţ mult sub nivelul psihologic de 1000 euro, Honor 20S vine echipat cu un ecran de aproximativ 6”, decupat la partea de sus după modelul „picătură”, 8 GB memorie RAM, până la 256 GB stocare internă şi versiunea Android 10. Descrierea oferită în catalogul Google menţionează şi existenţa unui cititor de amprente, însă fără a confirma plasarea acestuia pe lateralul carcasei, ca la predecesorul Honor 20, sau folosirea unei soluţii integrată sub ecran.

Pe lista dotărilor zvonite dar neconfirmate mai intră şi folosirea chipsetului Kirin 810, respectiv prezenţa unui sistem quad-camera la partea din spate, întâlnit anterior doar la modelul Honor 20 Pro.

Aşteptat pentru lansare în viitorul nu prea îndepărtat, Honor 20S ar putea fi anunţat alături de o versiune low-cost Honor 20SE, menţionată deja în postări apărute pe reţeaua de socializare Weibo.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult