Vodafone a anunțat Vodafone TV, un nou serviciu de televiziune digitală

16.09.2020
Vodafone a anunțat Vodafone TV, un nou serviciu de televiziune digitală

Vodafone a anunțat Vodafone TV, un nou serviciu de televiziune digitală. Compania propune o soluție unitară pentru vizionarea programelor de televiziune pe oricare dintre dispozitivele pe care utilizatorii le-ar putea folosi. La baza acestui serviciu stă un dispozitiv de tip Media Box, alături de aplicația Vodafone TV de pe dispozitive mobile.

Cum funcționează Vodafone TV

Interfața dispozitivului Vodafone TV oferă acces atât la posturi de televiziune preferate, care pot fi și înregistrate pentru redare mai târziu, cât și acces la serviciile preferate de consum de conținut precum Netflix, HBO Go, Amazon prime Video sau YouTube. Există de asemenea și posibilitatea de a viziona emisiuni mai vechi în regim on-demand, dar și o colecție de filme și seriale independente de alte servicii. Vodafone spune că tot conținutul HBO Go poate fi accesat direct din biblioteca Vodafone TV, în timp ce alte servicii necesită accesarea aplicației dedicate.

Media Box-ul Vodafone TV permite căutarea conținutului atât în cadrul programelor transmise live, cât și la conținut din arhivă sau înregistrările proprii, lucru care ar trebui să te ajute să accesezi mai rapid ceea ce cauți. De altfel, există și un mod „Kids” care restricționează accesul la anumite secțiuni sau programe, cât și control parental cu limite de vizionare.

Toate aceste funcții sunt disponibile și în aplicația de mobil, accesibilă de pe oricare smartphone sau tabletă, iar conținutul de pe ecranul telefonului poate fi trimis conținutul către televizorul conectat la cutia Vodafone TV. Aplicația permite și crearea mai multor profiluri de utilizatori, fiecare cu posibilitatea de a-și configura preferințele.

Cât costă Vodafone TV

Vodafone TV este disponibil de astăzi în zona de acoperire fixă Vodafone. Include peste 190 de canale, o librărie de conținut. Pachetul introductiv include HBO și HBO Go pentru 24 de luni, iar clienții pot cere mai multe media box-uri Vodafone TV, pentru fiecare televizor în parte. Abonamentul Vodafone TV + Net 500 costă 17 euro pe lună și include un Media Box și serviciul de internet fix. Pentru clienții de mobil, abonamentul costă 15 euro.

Abonamentul Vodafone TV Go, disponibil doar pe dispozitive mobile costă 3,9 euro și oferă acces la numai 67 de canale de televiziune prin intermediul aplicației dedicate.

Media Box-ul este conectat prin cablu coaxial, însă serviciul funcționează exclusiv prin intermediul unei conexiuni la internet.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News