Galaxy A52 primește imagini și specificații neoficiale

09.12.2020
Galaxy A52 primește imagini și specificații neoficiale

Pregătit și în versiune 5G, Galaxy A52 ar putea deveni unul dinte cele mai bine vândute telefoane Samsung.

Apărut în ofertele magazinelor europene în luna decembrie 2019, cu prețul de 280 euro, Samsung Galaxy A51 a reușit să devanseze în timp record principalii competitori, livrările cumulate reprezentând 2.3% din totalul vânzărilor de telefoane cu Android realizate la nivel global. Deși nu pare mult, trebuie avut în vedere faptul că ne raportăm la întreaga piață smartphone și nu o regiune geografică sau nișă restrânsă.

Galaxy A52

Acționând după principiul ”nu strica ceea ce funcționează deja”, Samsung a păstrat pentru succesorul Galaxy A52 un design exterior aproape neschimbat, lucrând în schimb la îmbunătățirea dotărilor oferite.

Noul smartphone vine într-o carcasă cu dimensiuni 159.9 x 75.1 x 8.4mm, grosimea ajungând la 10 mm în dreptul camerei foto. Cu 1 mm mai lung, 1.5 mm mai lat și 0.3mm mai subțire, A52 prezintă aceleași finisaje din plastic la partea din spate, încadrate cu o ramă metalică. Imaginile de prezentare neoficiale par să confirme păstrarea conectorului pentru căști de tip jack 3.5mm.

Ecranul AMOLED de 6.5 inch păstrează rezoluția FHD+ și bine cu senzor de amprentă integrat. Camera frontală este acomodată sub ecran, perforația rămânând în aceeași locație centru-sus.

Galaxy A52

La partea din spate, camera principală apare cu o organizare ușor modificată a celor patru senzori optici, în sensul că senzorul de profunzime apare deasupra blitz-ului LED. Din păcate, rezoluțiile folosite nu sunt cunoscute, deocamdată.

Presupunând că Samsung oferă o configurație similară versiunii 5G, Galaxy A52 ar trebui să vină echipat cu 6GB memorie RAM, 128GB stocare internă și un chipset cu performanțe de nivel mid-range.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult