Lidl, 14 iunie: Selecție de produse interesante din oferta actuală a magazinelor

14.06.2021
Lidl, 14 iunie: Selecție de produse interesante din oferta actuală a magazinelor
Foto: Shutterstock

Lidl, unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine din România, a introdus noi produse în ofertă începând cu 14 iunie. Am făcut o selecție cu cele care ni s-au părut interesante.

În magazinele Lidl este disponibilă o periuță de dinți electrică cu acumulator, marca Nevadent, la prețul de 70 de lei. Dispozitivul are cronometru de 2 minute, pentru ca utilizatorii să știe când și-au periat dinții timpul minim recomandat de specialiști. Periuța de dinți are o autonomie de 90 de minute.

Retailerul vinde și un set de șase capete pentru periuța electrică, la prețul de 25 de lei.

Pentru vârstnici, la Lidl este disponibil un aparat pentru exersarea mobilității, marca Silvercrest Personal Care. Dispozitivul, care costă 100 de lei, include un ecran pe care sunt afișate numărul de ture efectuate, viteza și consumul de calorii.

Lidl vinde dispozitive interesante pentru birou

În oferta actuală este disponibilă o lampă multifuncțională, marca Livarno Lux. Aceasta are LED-uri și dispune de un display pe care afișează ora, data și temperatura. Dispozitivul, oferit la prețul de 55 de lei, are și funcție de alarmă.

Un alt gadget multifuncțional pentru birou care este vândut de Lidl, la prețul de 70 de lei, este radioul cu ceas și cu port USB marca Silvercrest. Dispozitivul permite memorarea a 50 de posturi de radio și are ecran cu reglare a intensității luminoase în trei trepte. Aparatul include un port USB (5V/1A) care poate fi folosit pentru încărcarea altor dispozitive electronice.

Tot pentru birou este disponibil un laminator, la prețul de 100 de lei. Acesta poate fi folosit pentru coli cu dimensiune maximă A3. Aparatul include folii de laminat (8 x folii A3 pentru laminare la cald) și are trimmer pentru hârtie și folie (taie maximum 3 coli sau 1 document laminat).

Accesorii pentru ieșiri în aer liber

Tot în această perioadă, Lidl vinde un accesoriu ieftin care nu ar trebui să lipsească din bagajele celor care se pregătesc să plece în concediu. În magazinele retailerului poate fi cumpărată o husă etanșă pentru smartphone, marca Topmove. Aceasta este disponibilă în mai multe culori, la prețul special de 14 lei.

Interesant este, de asemenea, termometru digital pentru grătar, marca Grillmeister. Acesta costă 40 de lei și poate fi folosit pentru măsurarea temperaturii interioare a alimentelor preparate la grătar.

Cei care nu tolerează bine căldura pot cumpăra un mini ventilator cu acumulator Silvercrest, la prețul de 45 de lei. Aparatul oferă trei trepte de viteză.

Lidl a reintrodus în ofertă brățara anti-țânțari Bengal, care costă 10 lei bucata. Aceasta vine la pachet cu două rezerve.

Sursa: Lidl.ro

*Notă: Go4it.ro vă prezintă produse interesante din oferta actuală a Lidl, dar nu le recomandă și nu garantează pentru calitatea lor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult